november 23, 2018

GF Concepts stond op Woonestetika 2018

GF Concepts op Woonestetika 2018

Woonestetika, de gezelligste interieurbeurs van het land, vierde begin november zijn veertigste verjaardag in de Limburghal in Genk. Een evenement waarop GF Concepts als specialist in stijlvolle interieurs niet mocht ontbreken. Wij trokken met een witte keuken uit solid surface naar deze Limburgse hoogmis van het interieur. En onze deelname bleef niet onopgemerkt!

Witte keuken mét warme uitstraling

Onze beursstand bestond uit een witte eilandkeuken uit solid surface met drie ladeblokken aan de ene kant en een grote zitnis aan de andere kant. Daar konden mensen plaatsnemen om rustig in onze fotoboeken te kijken. Het eiken fineer naast de kolomkasten gaf onze keuken een warmere uitstraling. Overwegend wit en toch warm: het kan!

GF Concepts op Woonestetika 2018

Knappe combinatiemogelijkheden met hout

Solid surface is een zeer bewerkbaar materiaal dat een heel mooie combinatie vormt met hout. Om dat aan te tonen, plaatsten we drie eenzitjes en een lange bank met een onderstel uit solid surface en een zitvlak uit robuuste eik op onze stand. Die nodigden echt uit om plaats te nemen. Ze waren tijdens de beurs dan ook zelden leeg.

Woonestetika 2018 stand GF Concepts

Terug van weggeweest

De ronde tafel uit solid surface was een echte eyecatcher die heel wat nieuwsgierige interieurfans naar onze stand gelokt heeft. De elegante vormgeving en strakke look van deze tafel vielen erg in de smaak en gaven bezoekers het gevoel dat de ronde tafel terug van weggeweest is.

Woonestetika 2018 GF Concepts

Kunstzinnige toets

Om het hedendaagse karakter van onze keuken extra te benadrukken, maakten we een cross-over door een fleurig kunstwerk van Greet Lenz op te hangen. Zo brachten we op een subtiele manier meer kleur én leven in de stand, want dat schilderij trok de aandacht van heel wat bezoekers.

GF Concepts Woonestetika 2018 kunst

Aangename kennismaking met solid surface

De bekendheid van solid surface neemt almaar toe. Toch hebben we op de beurs gemerkt dat heel wat mensen het materiaal nog niet kennen. Voor hen was het een aangename kennismaking met dit veelzijdige en hoogwaardige materiaal.

Heb je Woonestetika 2018 gemist, maar wil je meer weten over interieurs in solid surface? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal in Zonhoven.