oktober 16, 2018

Een totaalconcept voor het penthouse van Luc Philippaerts

Aan de kanaalkom in Hasselt ligt het prachtige penthouse van Luc Philippaerts. Het appartement baadt in het licht en heeft een opvallend strak en smaakvol interieur met veel speciale vormen. Het vaste meubilair bestaat uit solid surface en het hele penthouse ademt kwaliteit uit. En dat is niet verwonderlijk … want de inrichting is een totaalconcept van GF Concepts.

Duurzaam, stijlvol én onderhoudsvriendelijk interieur

Luc Philippaerts: “De mensen van GF Concepts hebben bij mijn zoon een keuken geplaatst. Zo leerde ik hun hoogwaardige kwaliteit kennen en ontdekte ik de duurzame, stijlvolle en onderhoudsvriendelijke eigenschappen van solid surface. Ik heb dan ook niet getwijfeld om contact met hen op te nemen toen ik mijn penthouse wilde laten inrichten.”

Plannen gefinetuned

“Ik had zelf al goed nagedacht over de inrichting van mijn keuken, badkamer, bureau en living en tekende plannen. Die stuurde ik naar GF Concepts met de vraag of ze interesse hadden om mijn interieurproject te verwezenlijken. We spraken af om de plannen in detail te bekijken. De experten van GF Concepts hebben meegedacht, input gegeven en voor de finetuning gezorgd, zodat de inrichting volledig aan mijn wensen voldeed.”

Goede opvolging en uitvoering

“De uitvoering van het totaalconcept is – met uitzondering van enkele planningsproblemen door overmacht – vlot verlopen. Ik ben heel tevreden over onze samenwerking. De mensen van GF Concepts volgden alles heel goed op, waren correct en werkten probleemoplossend. Die hands-onmentaliteit stelde ik op prijs.”

Vlakke structuur

“Nog een voordeel van samenwerken met GF Concepts? Het is een relatief klein bedrijf met een vlakke structuur. Dat betekent dat je meteen bij de juiste mensen bent, en geen drie niveaus hoeft te doorlopen vooraleer je een antwoord hebt op je vragen. Kortom: voor mij was onze samenwerking over de hele lijn een succes.”

Wil je net zoals Luc Philippaerts een totaalconcept voor je interieur? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze toonzaal of neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.