Koken

Uw keuken, het sfeervol middelpunt van de woning.

Uw keuken, dé plaats om te koken, tafelen, genieten, beleven. Het sfeervol middelpunt van de woning bij uitstek. Van aan de ochtendkoffie tot in de kleine uurtjes. Persoonlijk en uniek door een stijlvol design.Helemaal aangemeten aan uw smaak.

Sober of gewaagd.

Een blikvanger met allure, die pure luxe uitstraalt of juist de aandacht trekt door sublieme eenvoud.Door een sober, strak lijnenspel of als gewaagde eigenzinnige creatie. Maar altijd en helemaal uw hedendaagse sfeer- of leefkeuken.De perfecte cadans van comfort, functionaliteit en vormgeving.

Gedetailleerd. Edel. Design.

Zoals een echte chef uitsluitend kookt met de beste producten, kiest u voor ultiem keukenplezier toch ook voor de succesingrediënten van GF: een gedetailleerde afwerking, een bewuste keuze voor edele materialen en een uitgesproken neus voor design.Van spoeltafel tot werkblad, van kookeiland tot kastwand… Hedendaags design verdient savoir faire en solid surface. Kerrock, Corian, Hi-macs, …Hét ultieme materiaal om uw keuken een eigen look te geven, het stokpaardje van GF.

Arrow
Arrow
Slider

Nog meer inspiratie nodig?
Kom eens langs in onze showroom.

Contacteer ons