Augustus 1, 2018

Spot de nieuwste designtrends in de Full Solid Surface-keuken 2018

Wielrenners sleuren zich weer over Franse cols, de zon brandt hoog aan de hemel, en koopjesjagers vertrappelen elkaar om de beste deals mee naar huis te nemen. Yep, het is juli!

Traditioneel is dit ook de maand waarin je de modetrends voor de winter ontdekt. Couturiers kondigen meerdere keren per jaar hun trends aan, maar in onze business ligt de frequentie een stuk lager. Toch zijn er regelmatig designtrends voor keukens. En als keukenspecialist staat GF Concepts op de eerste rij om die aan jou te tonen.

Twee nieuwe modellen

Om je te laten kennismaken met de allernieuwste designtrends voor keukens hebben we onlangs twee modellen uit onze showrooms vervangen. Wil je dus eens een ultramoderne keuken ervaren? Dan weet je waar je moet zijn. We stellen in deze blog alvast een van onze twee nieuwe modellen aan je voor. Het andere model zal schitteren op de catwalk van onze augustusblog. 😉

De Full Solid Surface-keuken 2018 in de kijker

In onze vorige blog kon je lezen dat naadloosheid een positief effect heeft op het ruimtegevoel van je keuken. En naadloos is tegenwoordig nog meer dan vroeger heel erg in. De Full Solid Surface-keuken 2018 blinkt uit in naadloze toepassingen. Bovendien is deze keuken niet wit, maar Snow White. Die nieuwe kleur installeerden we al een tijdje bij klanten, en ze is nu in volle glorie te bewonderen in onze showroom. Liever een andere kleur? Dan zorgen wij daarvoor!

Stijlvolle eyecatcher

De tafel van deze keuken is vervaardigd van massieve Europese eiken boomstammen en vormt een stijlvolle eyecatcher. De combinatie van zo’n ruwe tafel en de naadloosheid van solid surface geeft deze keuken een bijzondere en unieke uitstraling. En omdat de poot van de tafel, het werkblad en de fronten ook in solid surface zijn uitgevoerd, bestaat de keuken maar uit twee afwerkingsmaterialen.

Innovatieve toestellen

De Full Solid Surface 2018 is uitgerust met kwaliteitsvolle en innovatieve toestellen. De Novy Panorama-dampkap is daarvan een mooi voorbeeld. Dat is een downdraft-dampkap met recirculatie. Een dampkap boven het kookeiland is daardoor overbodig. Nog een voorbeeld? De laatste nieuwe Quooker-kraan. Die geeft deze keuken een extra luxueuze toets.

Achter de schermen

Niet alleen aan de voorkant is de Full Solid Surface veranderd. Ook achter de schermen hebben we heel wat wijzigingen doorgevoerd die de keuken een kwaliteitsinjectie geven. Zo zijn er tal van nieuwe scharniertechnieken toegepast en zijn sommige onderkasten helemaal nieuw in ons gamma.

Altijd op maat

Kortom: we stellen jullie met trots deze kwaliteitsvolle keuken voor die ontworpen is volgens de nieuwste designtrends. Kom ze dus zeker eens ervaren in onze showroom. Maar weet dat we bij GF Concepts áltijd op maat werken. Alle aanpassingen of speciale wensen zijn dus mogelijk.

Wil je een nieuwe keuken laten installeren? Neem dan zeker contact met ons op.
Of kom ons vakmanschap en alle mogelijkheden ontdekken in onze toonzaal in Zonhoven!