Maart 15, 2019

Keukenkrukken om van uw stoel te vallen

Bij GF Concepts hebben we geen zittend gat. En dat is best wel verwonderlijk als u weet hoe comfortabel onze stoelen en keukenkrukken zitten. Onze koning die always on the move is? Rudi. Ik denk dat ‘verandering van spijs doet eten’ en ‘stilstaan is achteruitgaan’ zijn eerste zinnetjes waren. Ik weet het niet zeker natuurlijk, maar ik zal er niet ver naast zitten.

Behoefte aan verandering

Geloof me, mijn bewering is zeker niet uit de lucht gegrepen. Iedereen die Rudi ooit ontmoet heeft, weet waarover ik spreek. Hij is een ongelofelijk toffe gast – mag ik mijn baas eigenlijk wel ‘gast’ noemen … dat zullen we snel weten als hij deze blog gelezen heeft J – maar hij heeft regelmatig behoefte aan verandering. En dat is een understatement.

Andere zitmogelijkheden

Vorige week had hij weer erg last van veranderitis. Hij kwam het kantoor binnen en gaf me de opdracht om onmiddellijk op zoek te gaan naar andere zitmogelijkheden voor een van onze toonzaalkeukens. De huidige boxen uit solid surface – die erg in de smaak vallen bij onze klanten – wilde hij plotseling niet meer. Ik verslikte me bijna in mijn koffie.

Melkstoel als inspiratie

Nog voor ik mijn kopje had neergezet, vroeg hij me of ik een melkstoeltje kende. Want dat zou de ideale inspiratiebron kunnen zijn voor een leuk, nieuw en origineel model van keukenkrukken. Ik had wel een idee, maar vroeg voor alle zekerheid mijn vriend Google toch maar om raad.

Origineel ontwerp

En inderdaad, Rudi had gelijk. Na wat overleg – of beter gezegd: enkele stimulerende discussies – en een aantal schetsen was het ontwerp van onze nieuwe keukenkruk klaar. Toen we die aan onze collega’s toonden, vielen ze net niet van hun stoel. Origineel zijn ze dus zeker wel.

Toekomstige ster?

Of onze originele keukenkrukken verkoopbaar zijn, dat moet de toekomst uitwijzen. Maar we hebben goede hoop. We geloven erin! En … het eerste jaar waren onze boxen uit solid surface ook niet instant populair, terwijl ze nu de hoofdrol opeisen in zowat al ons fotomateriaal. Dus wie weet is onze nieuwe keukenkruk de toekomstige ster van onze fotoshoots.

Conceptuele groeten

Vicky

 

Wil je meer weten over onze nieuwe star? Of ben je op zoek naar toffe en kwaliteitsvolle stoelen of keukenkrukken? Neem dan zeker contact met ons op of kom langs in onze toonzaal in Zonhoven.