Februari 1, 2018

Een totaalrenovatie voor de familie Vanschoonbeek-Hulsmans

Wat begon als vage renovatieplannen en een mogelijke interesse in een veranda, eindigde voor de familie Vanschoonbeek-Hulsmans in een totaalrenovatie van hun keuken, woonkamer en bureau. Of hoe langsgaan bij GF Concepts kan leiden tot een prachtige en doordachte renovatie van je interieur. 😉

Allemaal hokjes

Marina Hulsmans: “Onze keuken, woonkamer en bureau waren aan een renovatie toe. Ons huis had die typische indeling van de jaren tachtig waarbij een woning zo veel mogelijk in aparte kamers opgedeeld werd. En dat leidde tot een soort hokjesstructuur. Om meer ruimte te creëren, wilden we een veranda bijbouwen aan ons huis. Maar dat was stedenbouwkundig niet mogelijk. Gelukkig maar, achteraf gezien. Want anders hadden we nooit het stijlvolle interieur gehad dat we nu hebben!”

Meer licht en ruimte

“Omdat een veranda geen optie was, waren we van plan om die drie ruimtes apart te renoveren. Mijn moeder en mijn zus hadden een keuken van GF Concepts en waren daar heel tevreden over. Dus gingen we ook bij hen langs. Toen we Rudi van GF Concepts over onze plannen vertelden, zei hij dat hij een oplossing zag die meer licht en ruimte in onze woning zou brengen. Hij stelde een totaalrenovatie voor waarbij de binnenmuren afgebroken werden, zodat onze keuken, woonkamer en bureau één mooi en open geheel vormden. Hij stelde ook meteen voor om sommige ramen groter te maken. Die suggestie sprak ons erg aan. We wisten niet dat GF Concepts ook totaalrenovaties en totaalconcepten deed en waren aangenaam verrast.”

Flexibele partner

“De aanpak van GF Concepts is heel professioneel. Ze luisteren naar je verwachtingen en bouwen verder op je input. Ze komen bij je thuis kijken en reiken zelf ideeën aan. Je krijgt een aantal voorontwerpen en hebt daardoor een duidelijk beeld van je opties en het eindresultaat. Bovendien zijn ze heel flexibel. Wij wilden graag zelf een aantal werken uitvoeren, en dat was geen enkel probleem. Rudi heeft heel wat ervaring in de bouw en gaf ons veel advies. Het is heel prettig om met zo’n partner samen te werken.”

Praktisch én esthetisch

“De uitvoering van onze totaalrenovatie is vlekkeloos verlopen. Bij GF Concepts kennen ze hun vak. Ze gebruiken alleen kwaliteitsvolle materialen, hebben heel goede ideeën en slagen erin om interieurs te creëren die praktisch én esthetisch zijn. Ik vind ons interieur zelfs mooier dan op de schetsen die we kregen. Iedereen die hier over de vloer komt, is onder de indruk. En wij zijn zelf ook heel tevreden. We hebben die veranda nog geen seconde gemist!”

Wil je net zoals de familie Vanschoonbeek-Hulsmans een stijlvol interieur met veel licht en ruimte? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze toonzaal of neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.