februari 3, 2020

Een nieuw jaar, een nieuw begin

Een nieuw jaar is traditioneel een moment van verandering bij GF Concepts. En ook dit jaar is het weer prijs! Lees er alles over in onze blog.
 

De kerstvakantie was duidelijk inspirerend voor Rudi. Want hij heeft het goede voorbeeld van Jozef en Maria gevolgd …

 

Neen, hij is er niet met een ezel opuit getrokken – allee, dat denk ik toch niet. Hij heeft voor zover ik weet ook geen herders of koningen op bezoek gehad. Wat hij dan wel heeft gedaan? Voor nieuw leven gezorgd in de GF Concepts-familie!

 

Geen fan van De Kreuners

De naam van onze nieuwe collega? Leyla. Ik verdenk Rudi ervan dat hij al veel langer wist dat zij ons zou komen versterken, want hij luisterde voor het verlof opvallend vaak naar Layla van De Kreuners. En een fan kun je hem bezwaarlijk noemen. Er was dus bij mij een belletje moeten gaan rinkelen. Misschien is dat geluid verloren gegaan tussen al die jingle bells.

 

Understatement van het jaar

Leyla is een toffe collega die ons werk komt verlichten. En haar hulp is welkom, want dat het hier druk is, is nu al het understatement van het jaar. Leyla helpt bij de planning, ondersteunt Filip en Tom bij GF Solids, en tekent tussendoor ook mooie keukens en badkamers. Ze brengt orde en rust … en dat is geen overbodig luxe.

 

Wit brengt orde en rust

Nu we het er toch over hebben: orde en rust zijn de sleutelwoorden in ons advies aan klanten die niet weten in welke kleur ze hun keuken of badkamer moeten laten uitvoeren. Wit is mooi, straalt klasse uit, verlicht en is ideaal om accenten te leggen – zoals een likje kleurrijke verf of een opvallend accessoire.

Bovendien creëert wit een strak en ordelijk geheel. Rondslingerende spullen vallen erg op, waardoor je ze meteen opruimt. Nu ik dit schrijf, bedenk ik me dat we onze kantoorruimte ook beter wit zouden schilderen.

 

Daar kan ik tien keer in

Aan het begin van het jaar nemen we bij GF Concepts ook altijd de toonzaal onder handen. Rudi en ik zijn druk in de weer om de kasten van onze toonzaalkeukens leeg te maken, de inhoud te sorteren, en alles wat er niet in thuishoort – ah, daar was mijn fietshelm – eruit te halen.

Het valt me dan telkens weer op hoe ruim die kasten zijn. Zeker de kolomkasten; daar kan ik wel tien keer in! Nu weet ik meteen waar ik kan gaan zitten als ik even behoefte heb aan een momentje voor mezelf.

 

Even testen?

We bieden onze klanten altijd een drankje aan. Daarom hebben de kolomkasten van onze toonzaalkeukens ook lades waarop we de glazen, kopjes en het toebehoren kunnen plaatsen. Rudi zegt dat zo’n lade tot 70 kilogram gewicht kan dragen. Ik geloof hem, en kwam bijna in de verleiding om als test eens op zo’n lade te gaan liggen. Maar de feestdagen zijn nog niet zo lang achter de rug en ik ben mijn kerstkilo’s nog niet helemaal kwijt, dus dat plan is voor later.

 

Functionaliteit én esthetiek

Ik ervaar elke dag in onze toonzaal hoe functioneel onze keukens zijn. En ik weet nu al dat er ooit een solid surface keuken een plaats zal hebben in mijn huisje. Zo’n keuken is de ideale combinatie van esthetiek en functionaliteit. Form and function are one!

 

Conceptuele groeten

Vicky

 

PS Ben je op zoek naar een mooie, functionele keuken in Solid Surface? Of wil je de 70 kilodraagkracht van onze lades zelf eens testen? ? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal in Zonhoven.