augustus 20, 2018

Een designkeuken met echt marmer, de topper van de Milan Design Week

Als specialist in luxueuze designkeukens houden we je graag op de hoogte van de laatste nieuwe designtrends in het keukenlandschap. En omdat een blik meer zegt dan duizend woorden, hebben we onlangs twee van onze toonzaalmodellen vervangen. Zo kun je de nieuwste look-and-feel echt komen beleven. In onze vorige blog stelden we de Full Solid Surface 2018 aan je voor. Deze keer is het de beurt aan onze designkeuken in gerookt eik en echt marmer.

Donker hout en echt marmer

Om de nieuwste ontwikkelingen, mogelijkheden en trends te spotten, gaan we elk jaar naar de Milan Design Week, de belangrijkste keuken-, meubel- en designbeurs in Europa. Een van dé trends dit jaar waren keukens met echt marmer en donkere houtsoorten. En omdat onze toonzaalkeuken met carraramarmer almaar minder populair werd, hebben we ze nu dus vervangen door the marble kitchen.

Optisch verbonden kolomkasten

De fronten en de zichtdecors van de kastenwand van deze keuken zijn uitgevoerd in donker gerookt eik en afgewerkt met een matte PU-vernis. De kolomkasten zijn optisch verbonden door hangkasten. Zo ontstaat er een prachtige wand met nis.

Unieke look-and-feel

Om die nis extra uitstraling te geven, is ze gemaakt uit geïmpregneerd sky grey marmer. Dat is een prachtig en luxueus marmer. Ook de achterwand, het werkblad en de fronten zijn in dat materiaal uitgevoerd. Het resultaat? Een zeer onderhoudsvriendelijke keuken met een unieke look-and-feel.

Ledverlichting met dubbele functie

De combinatie van eik en marmer en de lichtjes uitspringende kasten zorgt voor een prachtig, harmonieus geheel. Elk aspect van the marble kitchen ademt klasse uit. De ledverlichting in de nis heeft een praktische en esthetische functie. Ze verlicht de keuken, maar draagt tegelijk bij tot het uitgesproken luxueuze karakter van deze bijzondere designkeuken.

Hoogstaande technieken

Een designkeuken moet natuurlijk kwalitatief hoogstaand zijn. Daarom is the marble kitchen uitgerust met kwaliteitsvolle technieken. De corpussen en Blum LEGRABOX-lades zijn zwart en van topkwaliteit. Die lades kunnen tot 70 kilo dragen en zijn met hun dunne wanddikte ideaal voor deze keuken.

Onzichtbare keukentoestellen

De keuken is ook uitgerust met hoogwaardige HAWA-inschuifdeuren die de keukentoestellen aan het zicht onttrekken. De inschuifdeuren, kasten en lades hebben een softclose-systeem. Je opent ze met een simpele vingertoets. Je hebt dus geen klinken, grepen of andere extra’s nodig waardoor de stijlvolle en strakke uitstraling van deze keuken gegarandeerd is!

Heb je interesse in een designkeuken met marmer? Neem dan zeker contact met ons op. Of kom alle mogelijkheden ontdekken in onze toonzaal in Zonhoven.