juni 8, 2017

Zonder keuzestress en mét KISS de ideale keuken of badkamer kopen

Verkoper: Goeiendag, kan ik jullie helpen? Klant: Wij zijn op zoek naar een nieuwe badkamer/keuken.

Verkoper: Aan welke stijl had u gedacht?

Klant: Eerder modern.

Verkoper: Prima. Dan hebben jullie de keuze uit ons basismodel A of de luxueuzere versie model B.

Dat is het scenario waarin je als klant vaak verzeild raakt als je een nieuwe keuken of badkamer gaat kopen. Hoewel er honderden mogelijkheden zijn, moet je vanaf het eerste moment een keuze maken. Niet evident, want meestal weet je nog niet precies wat je wilt. Het gevolg? Keuzestress. Daarom gaan we bij GF Concepts voor een totaal andere aanpak. We kiezen voluit voor maatwerk en begeleiden je in vijf stappen en zonder keuzestress naar de ideale keuken of badkamer.

Stap 1: keep it simple, stupid – KISS!

Bij GF Concepts zijn we fan van KISS, de groep én het principe. Want de ideale keuken of badkamer kopen doe je door het simpel te houden. Onze eerste vraag: welke weg wil je uit? Dat is ons uitgangspunt. Maar we houden het zo breed mogelijk en zoeken simpele antwoorden zoals modern, semimodern, klassiek. Ruime begrippen, zodat je nog elke richting kunt uitgaan die je wil.

Stap 2: het ontwerp

In de ontwerpfase spitten we alle opties uit. Alles kan, niets moet. Zijn er meerdere mogelijkheden? Dan tekenen we die ook voor jou. Gratis. Want voor alles wat we in de ontwerpfase doen, hoef je ons niets te betalen. Je krijgt naast grondplannen ook 3D-beelden, zodat je je een duidelijk beeld kunt vormen van je toekomstige keuken of badkamer. De offerte die je ontvangt, is heel gedetailleerd en opgesteld in duidelijke taal. En ook goed om te weten: de prijs op je offerte is de prijs die je betaalt!

Stap 3: de architectuur

Als we het uitgangspunt van je ideale keuken of badkamer kennen, gaan we de architectuur invullen. We vertrekken vanuit de beschikbare ruimte en bekijken welke vormen er mogelijk zijn. Dat is heel belangrijk, want voor je leefcomfort is het essentieel dat de vorm en de functie van je keuken of badkamer perfect op de ruimte afgestemd zijn. In deze fase hebben we ook aandacht voor ergonomie. Onze ontwerpers hebben veel ervaring en bekijken alles vanuit een conceptueel perspectief. Dat werkt verruimend en levert resultaten op waaraan je zelf niet gedacht had.

Stap 4: de materialen

Liggen de stijl en de architectuur vast? Dan focussen we op de materialen. Ook daar gaan we voor een grote keuzevrijheid. Je hoeft niet onmiddellijk een keuze te maken, want wellicht weet je nog niet welke materialen je wilt. Of je weet het wel, maar hebt geen idee van de prijs. Daarom werkt GF Concepts met drie grote prijsgroepen waarin veel verschillende materialen zitten. Zo zie je meteen wat je mogelijkheden zijn.

Stap 5: de finetuning

Doordat we jou in elke stap professioneel advies hebben gegeven, met je mee hebben gedacht en de voor- en nadelen hebben overlopen, heb je nu een duidelijk beeld van de richting die je uit wilt. De eerste lijnen zijn uitgezet en dus ben je klaar voor de volgende stap: de finetuning. We zoomen in op mogelijke kleuren, soorten toestellen en sanitaire meubelen en komen zo tot de ideale keuken voor jou!

Wil je een keuken of badkamer kopen en kies je voor GF Concepts? Dan krijg je maatwerk, keuzevrijheid, professioneel advies en conceptueel ruimdenkende ontwerpers!

Kom eens een kijkje nemen in onze toonzaal of neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.