December 27, 2022

Strakke lijnen en contrastkleuren.

Stefanie renoveerde haar volledige huis met GF Concepts: “De strakke lijnen en contrastkleuren sluiten perfect aan bij onze stijl”

 

Sinds ruim een half jaar woont Stefanie Nisen samen met haar man en dochter in een prachtig gerenoveerd huis in Sint-Truiden. Ze kregen de sleutels van de charmante woning vorig jaar in handen en besloten het grondig aan te pakken. Wat begon als een plan om enkele ruimtes te renoveren, eindigde in een schitterende metamorfose van de gehele villa.

 

De architect die Stefanie en haar man inschakelden, bracht hen in contact met een aantal interieurpartners. “GF Concepts was een van de eerste interieurarchitecten die we bezochten en we voelden ons meteen op ons gemak”, vertelt Stefanie. “We ervaarden een klik – niet alleen met Rudy en zijn team, maar ook met de materialen en designs die ze ons voorlegden. Onze keuze stond vrijwel direct vast.”

 

Iconische stijl

Stefanie woonde voorheen in een appartement met een strakke afwerking. Veel wit, zwart en grijs, en dat beviel haar goed. Voor dit huis wilde ze daarom graag hetzelfde, maar toch met behoud van een licht landelijke touch vanwege het klassieke karakter van de woning. “De iconische stijl van GF Concepts sloot daar perfect bij aan: strakke witte oppervlaktes met afgeronde hoeken en minimalistische zwarte accenten, afgewisseld met eikenkleurig houtwerk.”

 

Driehoekig keukeneiland

Het koppel zat in januari 2021 met GF Concepts rond de tafel en kwam tot een uniek ontwerp voor drie kamers. Ze besloten onder andere om de keuken schuin te doorsnijden met een driehoekig eiland. De grote woonkamer deelden ze op in een zitgedeelte en eetgedeelte door middel van een stijlvolle scheidingswand. “Die ontwerpen vonden we zo mooi, dat we ervoor kozen om de andere ruimtes van ons huis ook door GF Concepts te laten aanpakken”, zegt Stefanie. Uiteindelijk kwamen er ontwerpen op tafel voor een keuken, badkamer, woonkamer, wasplaats, twee toiletruimtes, een toilet met douche, een ruime dressing room en een slaapkamer.

 

Thuiskomen

De werken begonnen in maart 2022 en in juni kon het gezin al intrekken. De communicatie en de realisatie verliepen dan ook vlot, vindt Stefanie. “Ik heb Rudy en de medewerkers die over de vloer kwamen allemaal heel goed leren kennen tijdens de renovatie. Het zijn stuk voor stuk toffe mensen. Ze hebben ons huis omgetoverd tot een fantastische plek om in te wonen, en dat in een stijl waarin wij ons helemaal thuis voelen.”

 

Benieuwd naar hoe GF Concepts jouw huis kan omtoveren? Vraag gerust en vrijblijvend een gesprek aan en ontdek een wereld aan mogelijkheden.