April 26, 2017

Solid surface keukens, kwissen en kennismaking

Vlaanderen is de regio van de koers, het lekkere bier én … de kwisfanaten. Elk weekend lopen polyvalente zalen vol met grote en minder grote lichten die hun geluk beproeven en zwoegen op wist-je-datjes. Bij GF Concepts kennen we een vraag waarop gegarandeerd negentig procent van kwissend Vlaanderen het antwoord schuldig moet blijven:

Hoe heet het kwalitatief hoogstaande, duurzame en naadloos te verlijmen composietmateriaal waaruit keukens met een strakke uitstraling gemaakt worden?

Het antwoord: solid surface! Hoog tijd voor een kennismaking met dit unieke materiaal.

Een solid surface keuken = glad en strak

Solid surface is een oppervlaktemateriaal dat bestaat uit twee derde aluminiumhydroxide en een derde acryl. Het is een duurzaam en flexibel materiaal dat hygiëne koppelt aan veiligheid en design. Solid surface is vormvast en vlekbestendig, heeft uitstraling, en wordt zonder naden verlijmd. Het resultaat? Gladde en strakke oppervlakten.

Een topmateriaal voor iedereen

Het lijstje met de troeven van een solid surface keuken is lang. Héél lang. Want solid surface biedt je een combinatie van eigenschappen die je bij geen enkel ander materiaal terugvindt. Het is onderhoudsvriendelijk, krasbestendig, duurzaam, herstelbaar, vormvast, slagvast, stootvast én naadloos. En – in tegenstelling tot wat je zou verwachten als je zoveel troeven hoort – is solid surface ook betaalbaar. Kortom: iedereen kan genieten van een moderne, gebruiksvriendelijke keuken uit solid surface.

Eén onderhoudsvriendelijk geheel

Solid surface is een heel bewerkbaar materiaal. Je kunt je dus helemaal laten gaan in het design van je keuken, want met solid surface is zowat elke vorm mogelijk. Strakke lijnen, zeer lange elementen, een heel organische vormgeving: alles kan! Bovendien kun je ervoor kiezen om ook solid surface te gebruiken voor de poten, ruggen of wanden in je keuken. Zo creëer je één mooi naadloos geheel uit hetzelfde materiaal. En je kunt je hele keuken poetsen met één en hetzelfde poetsproduct. Lekker gemakkelijk!

Solid surface keuken, een leven lang plezier

Een van de grootste voordelen van een solid surface keuken? Schade aan je keuken kan bijna altijd hersteld worden. Als je je werkbladen enkele jaren intensief gebruikt, kunnen die zeer kleine krasjes gaan vertonen. In de meeste gevallen kun je die zelf verwijderen. Wil je na een aantal jaren je keuken een make-over geven? Dan laat je ze gewoon helemaal opnieuw schuren. Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken over warme potten en pannen die je op je bladen zet: solid surface is bestand tegen temperaturen tot 160 °C! Kortom: met een solid surface keuken verzeker je je van levenslang plezier!

3D-voorstelling van je keuken

Een keuken neemt een belangrijke plaats in een woning in. En dus wil GF Concepts jou je keuken vooraf laten beleven. Je krijgt van ons een 3D-voorstelling én uitgewerkte grondplannen van je keuken. En daar hoef je niets voor te betalen. Deze ontwerpfase is volledig gratis en inbegrepen bij je offerte. Zo zet je kosteloos de eerste stappen in jouw nieuwe maatkeuken!

 

GF Concepts is gespecialiseerd in hoogwaardige solid surface keukens op maat. Kom de kwaliteit van jouw toekomstige keuken ervaren in onze showroom.