december 18, 2017

Sofie en Raf uit Hasselt kozen voor GF Concepts

Een woonkamer en keuken met een strak design die in elkaar overvloeien én een kleinste kamertje dat op een bijzonder stijlvolle manier in de gang verwerkt is. Dat is kort samengevat het resultaat van de samenwerking tussen GF Concepts en Raf en Sofie uit Hasselt.

Stijlvol strak design

Raf: “Toen we ons huis kochten, was ons interieur grondig renoveren een van de eerste zaken die we deden. Maar dat is ondertussen zo’n vijftien jaar geleden en Sofie en ik vonden het tijd voor een make-over. We wilden een stijlvol strak design en gingen op internet op zoek naar een potentiële partner die dat voor ons kon realiseren. Wat we zagen op de website van GF Concepts sprak ons onmiddellijk aan. En dus brachten we hen een bezoekje op de beurs Woonestetika. We waren onmiddellijk overtuigd van de expertise van GF Concepts en de kwaliteit van solid surface.”

Duurzaam en kwaliteitsvol

“We hadden al van solid surface gehoord, maar kenden het materiaal eigenlijk niet. Toen we op Woonestetika en later in de toonzaal van GF Concepts in Zonhoven de mogelijkheden van dit veelzijdige materiaal ontdekten, waren we meteen verkocht. Onze keuken en woonkamer in solid surface vormen een mooi, strak geheel, net zoals de wand in onze gang waarin opbergkasten en de ruimte voor het toilet verwerkt zijn. Solid surface is een duurzaam en kwaliteitsvol materiaal dat gemakkelijk te onderhouden is. We zijn heel blij dat we ervoor gekozen hebben.”

Professioneel advies

“Onze samenwerking met GF Concepts is heel goed verlopen. Rudi luisterde naar onze ideeën en verwachtingen, gaf professioneel advies, en kwam heel snel met een concept dat paste binnen onze budgettaire mogelijkheden. Nog geen veertien dagen na ons bezoek zat dat al in onze mailbox. Het leuke is dat de setting zoals die nu is, eigenlijk precies het omgekeerde is van wat we eerst voor ogen hadden!”

Open gevoel

“De uitvoering van ons project is vlot en correct verlopen. GF Concepts heeft alle afspraken gerespecteerd en proper werk geleverd. Ze zijn stipt, hanteren een no-nonsenseaanpak en zijn heel flexibel. Zo hebben ze enkele onvoorziene kleine aanpassingen zonder meerprijs uitgevoerd. We zijn heel tevreden over het resultaat. We wonen in een stadswoning en hebben dankzij het strakke design en het witte solid surface een interieur met een heel open, ruimtelijk gevoel.”
 
      

Wil jij net zoals Sofie en Raf genieten van het ruime gevoel en strakke design van een solid surface woonkamer en keuken? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze toonzaal of neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.