Oktober 10, 2016

Maatwerk is net als chocolade… Lekker smaakvol én het geeft een goed gevoel.

Voorbeelden?

  • Relax, in een romantisch rond bad – met plaats voor twee – genieten van een glas bubbels.
  • Net als een collier: een aanschakeling van kasten, zo opgesteld dat het een bijzondere opstapper vormt in de loft. Een uitgekiend concept. Geen toeval dat trap rijmt op knap.
  • Als je eraan twijfelde of ze bestaan in dit digitale tijdperk… Ja, er zijn nog boekenwurmen! Reken maar dat die echt hun hart kunnen ophalen in een thuisbibliotheek. Een niet te versmaden collectie letters, prachtig geëtaleerd van muur tot muur.
  • Wat denk je van zuurstokkleurtjes gecombineerd met tijdloos wit in een tienerkamer. De hoogslaper is de ideale plek om even te ontsnappen aan luidruchtige broertjes of zusjes.
  • Een dressing met eindeloos veel hangers en vakjes voor jurken, tops en rokjes, alle schoenen en pumps netjes uitgestald op meterslange leggers. De droom van elke fashionista.
  • Een kamer met een lekker-languit-ligzetel, een tv-meubel met ingebouwde minifridge en een speeltafel om vrienden te overbluffen bij het pokeren. Meer moet dat niet zijn in een oerdegelijke man cave…

 

Helemaal jouw ding

Ach, het kunnen ook eenvoudiger wensen zijn voor een woning die je echt naar jouw hand zet.
Of het nu gaat om keuken, badkamer, living, home office, slaapkamer of eender welke andere plek in huis: maatwerk is mooi. Het is helemaal jouw smaak. De kleur, de vorm, de afmetingen, het materiaal…
En als je je interieur kunt inrichten zoals jij het wilt… dat is toch “gewoon” de max!

Nog meer inspiratie nodig? Kom eens langs in de toonzaal of blader eens door het lookbook. De ideeënstroom begint vast te vloeien.