juni 4, 2018

Een stijlvolle buitentafel in solid surface

Hou je van het strakke, naadloze effect van solid surface designs in je interieur? Dan hebben we heel goed nieuws nu de zomerzon volop van de partij is. Want dat effect kun je ook buiten creëren! Wat dacht je van een stijlvolle buitentafel in hetzelfde duurzame materiaal en knappe design?

Ons zusterbedrijf GF Solids produceert buitentafels in solid surface. De eerste buitentafel maakten we trouwens omdat onze eigen buitentafel kapot was. Een ideale testcase. 😉 En het resultaat bleek super! Een echt schot in de roos. Zo ontstond het idee om ook voor onze klanten buitentafels in solid surface te maken. Met als sleutelwoorden mooi, comfortabel en gebruiksvriendelijk.

Ideaal materiaal voor buiten

Solid surface is het ideale materiaal voor een buitentafel. Het is duurzaam, uv-bestendig en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien heeft een buitentafel in solid surface – zoals alle solid surface toepassingen trouwens – geen naden. Ze vormt zo een echte eyecatcher in je tuin of op je terras, want de meeste traditionele buitentafels bestaan uit een tafelblad en een onderstel. Twee duidelijk afzonderlijke delen dus. Een buitentafel uit solid surface is volledig naadloos verlijmd en vormt daardoor een mooi geheel.

Lange levensduur gegarandeerd

Een van de grootste uitdagingen van producenten van buitentafels is de impact van temperatuurschommelingen, zonlicht, wind en regen. GF Solids heeft een unieke oplossing gezocht én gevonden voor dat probleem. We hebben een hoogwaardig product ontwikkeld met een heel lange levensduur.

Voor elke tuin de perfecte tafel

Dankzij de veelzijdigheid van solid surface is the sky the limit. Op dit moment kies je bij onze verdelers Carmetum en Meubili uit vijf verschillende modellen. We hebben in ons gamma tafels in de meest uiteenlopende uitvoeringen: op vier poten of met een gesloten vormgeving, met ultradunne of net heel dikke boorden, met een rond of rechthoekig tafelblad, met stoelen of identieke zitbankjes … Bij onze verdelers vind je altijd de tafel die perfect bij je voorkeuren en je tuin past!

Goed om te weten: net zoals bij onze interieurs bieden we ook buiten de mogelijkheid tot maatwerk. Vraag gerust naar een design dat tot op de laatste millimeter ontworpen en geproduceerd is zoals jij het wilt.

Wil je meer weten over onze buitentafels in solid surface? Neem dan zeker contact met ons op. Of ga langs bij onze verdelers Carmetum (Limburg) of Meubili (West-Vlaanderen) om je buitentafel te kopen.