Mei 7, 2019

Een solid surface keuken voor de familie De Raeve-Placklé uit Zonhoven

Een solid surface keuken voor de familie De Raeve-Placklé uit Zonhoven

De zoektocht naar de ideale keuken eindigde voor de familie De Raeve-Placklé uit Zonhoven bij GF Concepts. De expertise van ontwerpers Rudi en Vicky leidde – samen met het vakmanschap van de plaatsers – tot een keuken die uitblinkt in design, maatwerk en kwaliteit.

Droomkeuken in de toonzaal

Bram De Raeve: “Mijn vrouw en ik hebben in onze zoektocht naar de perfecte keuken heel wat keukenbouwers bezocht. Maar we vonden bij die grotere en kleinere spelers nooit onze goesting. We wonen in Zonhoven en kwamen regelmatig voorbij GF Concepts. Op een dag zagen we in hun toonzaal een keuken die onze droomkeuken benaderde. We kenden solid surface niet, maar besloten toch om eens binnen te stappen. En dat was een goede beslissing!”

Ervaring en expertise

“Dat ze meedenken bij GF Concepts is een understatement. Wij hadden zelf al heel goed nagedacht over onze keuken. Rudi en Vicky luisterden naar onze wensen. Ze lieten ons ons verhaal vertellen, maar toch stuurde vooral Rudi al meteen bij. We merkten onmiddellijk dat hij veel ervaring had. Op basis van ons gesprek gingen Rudi en Vicky aan de slag om onze solid surface keuken te ontwerpen.”

3D-voorstelling

“Enkele weken later werden we uitgenodigd voor een 3D-voorstelling van onze keuken. En dat was eerlijk gezegd wel even schrikken. Rudi was aan zijn tekentafel tot andere inzichten gekomen dan we besproken hadden. Het resultaat was niet het concept dat we dachten te krijgen. Maar Rudi heeft ons overtuigd door zijn redenen rustig en onderbouwd uit te leggen. En uiteindelijk moesten we toegeven dat elke wijziging een meerwaarde was. Zijn expertise boezemde ons vertrouwen in. We zijn hem dus gevolgd. En daar hebben we allesbehalve spijt van!”

Totaalpartner

“Meedenken is niet de enige troef van GF Concepts. Ze zorgen ook voor gemoedsrust door je keukenproject van a tot z te begeleiden. Het is gemakkelijk om voor alle aspecten van je project bij één partner terecht te kunnen. GF Concepts is een totaalpartner met een team dat bestaat uit vakmensen die hun job met zorg en oog voor detail uitvoeren. We zijn echt tevreden over de samenwerking en hebben GF Concepts ook al aan anderen aangeraden.”

Echt top

“Onze solid surface keuken is een echte leefkeuken. Elke keer dat ik in onze keuken ben, merk ik opnieuw dat ze voor honderd procent voldoet aan onze wensen. We zijn ook heel tevreden over het materiaal solid surface. Door zijn naadloosheid creëert het een strak en ruimtelijk gevoel. Kortom, we vinden onze keuken echt top!”

Wil je net zoals de familie De Raeve-Placklé uit Zonhoven een stijlvolle solid surface keuken? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze toonzaal of neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.