februari 6, 2023

Een nieuw huis mét duurzame inrichting: “We waren meteen verliefd op die keuken”

Enkele jaren geleden overwogen Chris Comhair en zijn vrouw om toch nog een keer te gaan bouwen. Na wat wikken en wegen besloten ze de stap te wagen en gingen ze op pad om inspiratie op te doen voor de inrichting van het nieuwe huis van hun dromen. Een bezoek aan een bouwinnovatiebeurs bracht hen in contact met GF Concepts. Het zou hun toekomstige interieur voorgoed veranderen.

 

Als het op interieur aankomt, zou je de voorkeursstijl van Chris en zijn vrouw kunnen omschrijven als strak en licht. Toen ze een absolute droomkeuken aantroffen op een bouwbeurs in precies die stijl, stonden ze dan ook even te watertanden. “Die keuken bleef ons bij”, vertelt Chris. “En dat gaf de doorslag toen we uiteindelijk ons nieuwe huis lieten bouwen en naar een interieurpartner op zoek gingen. We kozen voor GF Concepts om niet alleen de keuken, maar ook de badkamer, woonkamer, hal en slaapkamers vorm te geven.”

 

Sterk designverhaal

Hiervoor stond het koppel nauw in contact met Rudy van GF Concepts. “Nog voor de ruwbouw van het huis overeind stond, werkten we samen met hem de plannen uit. Of ja, eigenlijk hebben wij het voorstel van Rudy volledig gevolgd. Hij had een goed zicht op wat wij zochten, en we kregen zo’n mooie 3D-presentatie te zien van het ontwerp, dat we meteen mee waren in het designverhaal en akkoord gingen.”

 

Totaalconcept

Binnen enkele maanden waren de werken gedaan en was Chris de eigenaar van een luxe woning met een prachtig totaalconcept als interieur. Clean lijnwerk en een kleurenpalet van wit, zwart en eiken voeren de boventoon. Er kwam een moderne witte badkamer met ligbad, een grote inbouwwand in de slaapkamers en een fris tv-meubel met een grote gashaardschouw in de woonkamer. Het gastentoilet kreeg prachtige inbouwkastjes en verlichting. Over de service van GF Concepts klinkt alleen maar lof. “Er moeten alleen nog wat details afgewerkt worden, dan is alles compleet. Heldere communicatie, één aanspreekpunt, kwalitatieve materialen … Wat wil je als klant nog meer?”

 

Ook verliefd worden op je nieuwe interieur? Neem nu contact op met GF Concepts.