mei 2, 2016

De kracht zit in de details

Leven, wonen, koken

De keuken is meer dan ooit het kloppend hart van het huis. Een plaats om te koken, maar ook om te aperitieven, huiswerk te maken of gewoon even bij te praten. De ideale plek om na een drukke werkdag thuis te komen. Een heuse woonkeuken, die van een louter functionele ruimte uitgegroeid is tot een echte leefruimte.

Persoonlijkheid

De leefkeuken is een spiegel van iemands persoonlijkheid. De moderne klant wil geen “one size fits all”, maar juist echt een keuken op maat én die hij/zij naar hartenlust zelf kan samenstellen naar eigen smaak. De mogelijkheden zijn eindeloos: van eerder klassieke tot ultrastrakke stijl en design, een uitgekiende mix & match van materialen,  met een variatie van een sober matte tot een extra glossy afwerking, een boontje voor wandopstellingen of net een mooie compositie van losse designelementen – zeg maar  gerust “keukenmeubels”… Wat de voorkeur ook draagt: iedereen is uniek. En een personal touch komt nergens in huis zo sterk aan bod dan in de keuken. Correctie: een persoonlijke keuken.

Strak en slim

Een keuken moet in de eerste plaats overzichtelijk zijn. Daarom is het zaak om meer en meer de bergruimte in de kasten te maximaliseren. Ook het idee om de dampkap in de kookplaat te laten verdwijnen, past perfect bij deze tendens. Want zo min mogelijk spullen zichtbaar, geeft een knap strak en rustig uitzicht. En naast mooier wordt de keuken ook steeds slimmer. Denk maar aan oplaadpunten voor smartphones of tablets. Of slimme koelkasten die boodschappenlijstjes bijhouden.

Keuken met details

Een onopvallend accent

Een dampkap die mooi aansluit bij de rest van het interieur zorgt voor een harmonieus plaatje. Andere functies en toch hetzelfde design, zo vormen damp- en geurverwijderaars vaak tegelijk sfeerobjecten.  Dampkap en lamp in één: multifunctioneel en mooi! Een elegante vormgeving en belijning wordt gecombineerd met een uiterst efficiënte afzuiging.

Meer weten?

GF is trendsetter en ontwerper van keukens, badkamers of totaalprojecten. Daarbij staan woonbeleving en comfortsteeds centraal. Geënteresseerd in onze projecten en diensten? Inspiratie opdoen? Neem dan snel contact op. Tot binnenkort!