Juli 14, 2017

De familie Philippart-Biesemans kiest voor GF Concepts

Meedenkende partner

Ilse: “We maakten kennis met GF Concepts op de beurs Woonestetika. Daar stonden ze met een aantrekkelijke stand die de mogelijkheden van solid surface duidelijk demonstreerde. We voerden een fijn gesprek met hen en hadden meteen een goed gevoel, dus gingen we langs in hun toonzaal in Zonhoven om onze wensen te bespreken. Dat was weer een positieve ervaring. Rudi luisterde heel goed naar ons, stelde de juiste vragen en gaf ons veel advies. We hadden ook met andere potentiële partners gesproken, maar kozen uiteindelijk voor GF Concepts. Want zij dachten met ons mee, reikten zelf ideeën aan en boden een goede prijs-kwaliteitverhouding.”

Meteen raak

Het project was een semitotaalproject. GF Concepts ontwierp, maakte en plaatste niet alleen de keuken en de badkamer, maar heeft ook de inbouwkasten in de zithoek verzorgd. Het hele project werd in één keer uitgevoerd. De keuken uit solid surface heeft inschuifdeuren en vormt een sas naar voren. De solid surface badkamer heeft een grote inloopdouche, die doorloopt in het bad en er een mooi, strak geheel mee vormt.Ilse: “We wilden een keukenblok met een lengte van vier meter dat gemakkelijk te onderhouden was en geen deurgrepen had. GF Concepts stelde daarom voor om te werken met elektrische lades. We wisten zelfs niet dat zoiets mogelijk was. En voor de badkamer was het vooral belangrijk dat die een grote inloopdouche uit solid surface had. Op basis van onze wensen hebben de ontwerpers van GF Concepts enkele mooie en praktische ontwerpen gemaakt. Maar we waren eigenlijk al meteen gewonnen voor het eerste ontwerp dat ze ons toonden.”

Van A tot Z

Ilse: “De uitvoering van ons project is ook heel vlot verlopen. We hadden voor onze keuken, badkamer en inbouwkasten steeds dezelfde uitvoerders. Dat werkt efficiënt. GF Concepts kan een volledig pakket aanbieden. Een echte meerwaarde! Ze verwerken zelf de solid surface, sluiten de kranen aan, installeren de keukentoestellen, … Heel handig, want zo hoef je niet voor elk aspect op zoek te gaan naar een andere partner. En ook hun klantenservice is uitstekend. Ik kan alleen maar lovend zijn over onze samenwerking!”Wil je een keuken of badkamer kopen en kies je voor GF Concepts? Dan krijg je maatwerk, keuzevrijheid, professioneel advies en conceptueel ruimdenkende ontwerpers!

 

Wil jij net zoals Ilse en Alain een keuken of badkamer van hoogwaardige kwaliteit? Kies dan voor solid surface. Kom eens een kijkje nemen in onze toonzaal of neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.