februari 13, 2017

Baden in luxe

Een luxebadkamer? Dat is een héél & breed begrip. De meeste mensen denken spontaan aan riante baden op gouden pootjes, speciale designkranen, of immense inloopdouches. Maar hoewel die elementen zeker iets extra’s toevoegen aan een badkamer, zijn ze geen synoniem voor een luxebadkamer.

Volgens GF Concepts combineert een luxebadkamer design én gebruiksgemak, op maat van jouw specifieke wensen en behoeften. Stijlvolle elementen en voldoende ruimte voor de gebruiker en de gebruiksvoorwerpen vormen de basis. En de invulling daarvan is heel persoonlijk. Conclusie? Letterlijk in luxe baden is voor iedereen anders!

Altijd maatwerk

Een luxebadkamer is niet altijd de duurste badkamer. Luxe kan voor jou ook betekenen dat je hoogwaardige badkamer gemakkelijk te onderhouden is. Of dat de beschikbare ruimte optimaal benut is. Een goede koppeling tussen esthetiek en comfort is altijd essentieel. Stijlvolle elementen en snufjes zoals een regendouche, thermostatische kranen of automatische vullingen bieden ontegensprekelijk een meerwaarde of finishing touch. Maar zelfs als je ettelijke duizenden euro’s aan design besteedt, zul je geen luxegevoel krijgen als de basis niet goed zit. En die basis is maatwerk.

Voor iedereen?

Een luxebadkamer is zeker niet alleen voor de happy few weggelegd. Natuurlijk is een luxebadkamer duurder dan een standaardbadkamer en kan de prijs snel oplopen als je voor het betere kraanwerk of grotere baden kiest. Maar dat betekent niet dat een luxebadkamer niet voor iedereen mogelijk is.

De sleutel? Laat je niet leiden door wat je in designboekjes ziet. Want daarin staan alleen de duurste concepten. Start met een leeg blad en noteer wat jij wilt. Laat je niet verblinden door design. Vertrek vanuit je eigen behoeften, de beschikbare ruimte en het gebruiks- en onderhoudsgemak. Koppel die elementen aan esthetiek. Want zo weet je zeker dat je badkamer er niet alleen mooi uitziet, maar ook praktisch is voor jou en je gezin.

Luxebadkamer in solid surface

Solid surface is een veelzijdig, stijlvol, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk materiaal. Ideaal voor de uitvoering van luxebadkamers! Want solid surface wordt naadloos verlijmd. Het voordeel? Douches, baden of badkamermeubels uit solid surface hebben geen voegen die verkleuren en broeihaarden van bacteriën zijn. Bovendien is solid surface ondoordringbaar, niet poreus en is er geen silicone nodig. Dankzij de uv-bestendigheid is solid surface ook perfect voor moderne luxebadkamers met grote glaspartijen.

Altijd op maat

GF Concepts is gespecialiseerd in luxebadkamers in solid surface. Voor ons is elk concept maatwerk. Wij maken alles zelf en hebben dus volledige ontwerpvrijheid. Of je nu een luxebadkamer voor je nieuwbouwwoning zoekt of je oude badkamer wilt vervangen, onze ruime ervaring en expertise is jouw garantie voor een concept waarbij je ruimte, wensen, verwachtingen en mogelijkheden perfect op elkaar afgestemd zijn!

Heb je interesse in een luxebadkamer of wil je graag advies?