Privacyverklaring

Wanneer je onze website bezoekt, verzamelen wij waar nodig jouw persoonlijke gegevens. Deze worden door ons verwerkt voor de doeleinden waarvoor we je gegevens nodig hebben. Omdat wij net zoals jou belang hechten aan deze gegevens, doen wij er dan ook alles aan om ze veilig te bewaren en je op de hoogte te houden waarvoor we jouw gegevens wensen te gebruiken. Indien je hierover vragen hebt of indien er iets niet duidelijk is, neem dan gerust contact op met info@gfconcepts.be

Bedrijfsgegevens

NV. GF GROUP Halveweg 77-81 B-3520 Zonhoven BE0463596157

Welke persoonsgegevens houden we van jou bij?

Op het contactformulier van onze website vragen we jouw naam, voornaam, telefoonnummer en e-mailadres.

Waarom verzamelen we deze persoonsgegevens van jou?

Via ons contactformulier verzamelen we jouw persoonsgegevens (naam, voornaam, telefoonnummer en e-mailadres). Dit zorgt ervoor dat we we weten wie ons via de website probeert te contacteren. Hierdoor beschikken we over de nodige gegevens om een antwoord te formuleren op jouw vraag. Jouw IP-adres verzamelen we om ervoor te zorgen dat we na kunnen gaan wie onze website bezoekt. Zodat we een profiel kunnen vormen van onze bezoeker.

Hoe lang bewaren we jouw persoonsgegevens?

Wij bewaren jouw persoonsgegevens zolang het nodig is om aan de doeleinden van onze verwerkingen te voldoen. Tenzij er wettelijk een langere bewaartermijn is vereist of toegelaten.

Hoe zorgen wij voor de beveiliging van jouw gegevens?

Wij nemen de veiligheid van je persoonlijke gegevens zeer serieus. Daarom maken wij gebruik van diverse technische en organisatorische maatregelen, om zo jouw gegevens op gepaste wijze te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, gebruik of openbaarmaking. Zo bewaren wij persoonlijke gegevens die je met ons deelt op computersystemen die beperkte toegang hebben en steeds beveiligd zijn met wachtwoorden. Geen enkel beveiligingssysteem is gegarandeerd 100% veilig. We kunnen daarom de veiligheid van je gegevens niet op absolute wijze garanderen. En aanvaarden geen aansprakelijkheid voor ongeautoriseerde toegang daartoe. Door onze diensten te gebruiken of door gegevens aan ons te verstrekken langs andere weg, stem je ermee in dat we elektronisch met je kunnen communiceren over beveiligings-, privacy- en beheerproblemen in verband met jouw gebruik van onze diensten. Het is jouw verantwoordelijkheid om het wachtwoord dat wordt gebruikt om je accounts en persoonsgegevens te beschermen, geheim te houden. Als je een computer deelt met anderen, dien je uit te loggen voordat je ons platform verlaat om de toegang tot je gegevens te beschermen tegen toegang door latere gebruikers.

Je surfgedrag op onze website

Het bezoek van een gebruiker op onze website leert ons enorm veel over wat gebruikers zoals jij belangrijk vinden. Vandaar ook dat wij anonieme of geaggregeerde gegevens kan verzamelen, zoals browser type, het besturingsprogramma dat je gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar je op onze website terecht bent gekomen, of waarlangs je die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk onze website permanent te optimaliseren voor de gebruikers. De gegevens die NV. GF Group hier bijhoudt, worden op een louter anonieme wijze bijgehouden zonder dat een identificatie ooit nog mogelijk is.

Wat zijn de rechten waarop je je kan beroepen?

  • Je hebt het recht om onvolledige, foutieve, ongepaste of verouderde persoonlijke gegevens te laten verwijderen of verbeteren. Als je van mening bent dat informatie die wij over jou hebben onvolledig, onjuist, ongepast of verouderd is, laat het ons dan weten. Voor andere zaken vind je onze contactgegevens onderaan dit document. We zullen deze informatie vervolgens binnen de wettelijk vastgestelde termijnen zo nodig aanpassen of verwijderen.
  • Je hebt het recht te weten welke persoonlijke gegevens wij over jou hebben opgeslagen.
  • Je hebt het recht om je kosteloos te verzetten tegen het gebruik van jouw persoonlijke gegevens voor doeleinden van direct marketing. Je kan tevens jouw toestemming om per e-mail commerciële communicaties te ontvangen intrekken na ontvangst van de e-mail.
  • Je hebt het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit indien er een inbreuk gepleegd is op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.
Indien je gebruik wenst te maken van deze rechten vragen wij je ons een e-mail te versturen op info@gfconcepts. Wij gaan vervolgens onmiddellijk aan de slag om het nodige te doen. Om ervoor te zorgen dat niet zomaar iedereen je gegevens kan opvragen, vragen wij je bij elk verzoek een bewijs van identiteit af te leveren.

Heb je klachten?

Indien er klachten zijn of indien je het gevoel hebt dat jouw rechten geschonden worden, kan je hiervoor steeds terecht bij de Europese Privacycommissie: https://www.privacycommission.be/nl

Contactgegevens

NV. GF GROUP Halveweg 77-81 B-3520 Zonhoven info@gfconcepts.be

Cookieverklaring

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje. Dit bestand wordt met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Welke cookies gebruiken wij?

  1. Permanente cookies: Met behulp van een permanente cookie herkennen wij jou bij een nieuw bezoek aan onze website. De website wordt daardoor speciaal op jouw voorkeuren ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies, onthouden wij dit door middel van een cookie. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen, waardoor je tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kan maken. Permanente cookies verwijder je via de instellingen van je browser.
  2. Google Analytics:Via onze website plaatsen we een cookie van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”- dienst. Wij gebruiken deze dienst om informatie bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers onze website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen, indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht. Of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij staan Google toe de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen, op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principes en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.
  3. Social Media:Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code, die van respectievelijk Facebook of Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook of Twitter na (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te weten wat zij met je (persoons)gegevens doen die ze via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn, opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+ stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Informatie voor bezoeker: recht op inzage en correctie of verwijdering van je gegevens

Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van je gegevens. Stuur hiervoor een mail naar info@gfconcepts.be. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens, gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je vindt deze terug in de instellingen van je browser. Meer informatie omtrent het in en uitschakelen en het verwijderen van cookies vind je in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van je browser.